" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

ápr
15

Minden faja emberek! Az élet szép, a bíróságok működnek, és Handó Tünde mögött - nem mintha szükség lett volna rá oly nagyon, hiszen ez a betonozás a gránitnál is keményebb - maradt a kétharmad.

01-o-hando-tunde-mh-colormmm.jpg

Na jó, több komolyságot!  Túl vagyunk a választási kampány sikerpropagandáján, az olló is elkopott annyi nemzeti színű szalagot vágtak át szűk egy hónap alatt. Persze ez a dolguk ilyenkor a politikusoknak, nincs ebben semmi meglepő. Az már annál inkább az, hogy az OBH elnöke a maga szofisztikált módján szintén végigkampányolta az országot. Ítélőtáblától ítélőtábláig...Eger, Debrecen, Miskolc, Kaposvár, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Zalaegerszeg, Pécs, Szeged és Balassagyarmat.

A Népszabadság állította össze Handó Tünde road showjának kivonatát: “Dicséretes. Kiváló. Kitűnő. Kiemelkedő. Példamutató. Példaértékű. Erőn felüli. Rekord. Emberfeletti. - Sztahanov szégyenkezik, a 47 százalék meg tapsol erősen, ütemesen. Ajkukon hálát rebegnek: köszönjük áldozatos munkádat Szájerné kedves, hogy bíróságainkat biztonságban tudhatjuk.

Igaz persze, hogy a NER első ciklusában néhány hiba is becsúszott a nagy akaratba. Az elnökasszony persze ettől még gyakorlatilag tejhatalmú ura a bírósági szervezetnek, de Európa egyszer-kétszer azért megmutatta, hogy nem minden papsajt. A tiltakozások, illetve kötelezettségszegési eljárások azonban csak papíron képeztek akadályt. Akiket kellett nyugdíjazták, vagy menesztették idő előtt. Hogy per lesz belőle Strasbourgban? Kit érdekel? Magyarország állampolgárait nem nagyon. Áthelyeztek ügyeket úgy, hogy a jogvégzett műértő közönség hörögve kapkodott a fejéhez: ez így nem lesz jó, a civilizált világban ezt nem csinálják. Kit érdekel? Magyarország állampolgárait nem nagyon. Ahogy az Alkotmánybíróság ítélete sem kavart sok vizet, pedig megmosolyogtató, amikor a haverokkal feltöltött testület is bemutat az ötletgazdának. Izomból kezdtek el azon dolgozni, hogy elszámoltassák az “elmútnyócév” általuk kikiáltott bűnöseit. Amikor ez már láthatóan nem ment, akkor mindent megtettek azért, hogy a 2014-es választásokra legalább két ügyben (BKV-per, Sukoró) egy politikailag felhasználható elsőfokú ítélet szülessen.

Nem ment ez sem, de pártunk és kormányunk elkötelezett civiljei így is elsüthették a jól ismert toposzokat. Az lopott, az csalt, amaz meg csak egyszerűen nem szimpi, oszt jó napot! Mehet négymillió példányba a nyomdába, meg csináljunk már néhány óriasplakátot is. Megtehetjük.

Ahogy azt is, hogy az OBH elméletileg független elnökét is kampányüzemmódba kapcsolják egy országos turné erejéig. Pedig egyáltalán nem lett volna rá szükség. Hiszen nyilvánvaló volt, hogy a NER rendszerét nem lehet kétharmaddal leváltani, így a 9 évre bebetonozott vezetők sincsennek veszélyben, bármilyen színezetű kormány is alakult volna. Akkor meg miért is kellett Szájernét autóba ültetni? Én nem értem, csak ötletelek. Szerintem egyszerűen üzentek vele, általa. Bármi is lesz a választások eredménye, én maradok. Én vagyok a főnökötök bármi is történjen.


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása