" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

jan
5

Jól sikerülhetett a szilveszteri buli a Civil Összefogás Fórum háza táján..bár tippelni nem mernék azzal kapcsolatban, hogy végül is mit toltak a srácok..Ezekben a vizeletmintával fenyegetett drogvadászos időkben még a maguk nyakára húznák korunk legfényesebb elméjét, a Kocsis Mátét..

cöf 444.jpg

És itt elég is a szarkazmusból, mert minek?...Értik ők vajon? De most komolyan.  

“A kormány tagjait korrupcióval vádlóknak, lelkiismeretük megnyugtatása végett javasoljuk, hogy indítsák meg Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Veress János, Kóka János, Simon Gábor, Hagyó Miklós vagyonosodási vizsgálatát. STOP. Végezetül: akik titeket, polgártársaink forradalomra bíztatnak, azok az 1956-os – fiatalok vérével megszentelt – forradalmat ellenforradalomnak nyilvánították. STOP. A bolyongók félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat. Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani.”

Ha valakinek nem volt elég, itt olvashatja teljes terjedelmében.

Nekünk nem tisztünk megvédeni a fent említett férfiakat, szerintem nem is szorulnának rá, de itt a BKV-üggyel foglalkozó blogon, ahányszor elgurul a gyógyszer a “civileknél” mi le fogjuk írni:  jogerős bírósági ítélet van arról, hogy Hagyó Miklós a vagyonát törvényesen szerezte.

De ennél picit még cifrább a dolog, hiszen a BKV-ügy nyomozás során, sem pedig a vádemelést követően nem állította soha senki azt, hogy Hagyónak anyagi előnye származott volna a BKV szerződéskötéseiből. Őt a nokia dobozzal találták meg, amiről pedig az ország olvasottabb fele tudja, hogy aki ezt állította már többször utalt arra, hogy miért kellett ezt állítania..: csak haza akart menni, vagy legutóbb például azt, hogy nem az ő ötlete volt telekürtölni a sajtót ezzel a mesével.

Persze, értem én...Ha nincs igazából mondanivaló, akkor is böffenteni kell valamit. Jelezni kell, hogy vannak, hogy megvédik az országot az ellentől, jöjjön az kívülről, vagy belülről..

A tények? Ugyan már.. A NER rendszerében ez így értelmezhetetlen, elvont fogalommá vált. Kormányzati szinten is, nemhogy a kormányhű civilek szintjén, ahol már semmi sem kínos..

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása