" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

jan
27

Ahogy közeledünk a választásokhoz, egyre keményebb, és egyre egyszerűbb üzeneteket hallunk a politikusoktól. Vagy elkötelezett civilektől, bár ez így a kampányüzemmódba kapcsolt országban szinte mindegy is. Olyannyira, hogy ha meglátjuk a magukat civilnek tartó, békemenetelő, üzleti titkokkal terhelt B-csapat plakátjait, egyértelműen a kormánypárt spindoktorainak ötletését azonosítjuk bennük.

 demot_keses.jpg

Míg a kormánypárt politikusai úton útfélen küzdenek a rezsidémon ellen, addig a CÖF-CÖKA az arcunkba tolja a NER-előtti időszámítás általuk kikiáltott bűnöseit. Felosztották a szerepeket, pénz, paripa, fegyver adott, had forogjon a lemez. A tények meg kit érdekelnek? Senkit - gondolják ők. Hozzáteszem, az elmúlt három évben egyébként is mindenki megtanulhatta: minden igaz, és annak ellenkezője is. Soroljuk? Se idő, se karakter, de négy betű még belefér: Paks.

Szóval ezerrel dübörög a kampány, a visszaszámlálás megkezdődött, mi meg felkészülünk a puskaporos levegőre. Meg a jó poénokra. Van ennek ugyanis egy szórakoztatóbb vetülete is. Itt van mindjárt Kövér László. Nem mintha visszafogta volna magát az utóbbi években a házelnök, de igazából most jött el az ő ideje. Ilyenkor jó végigjárni a baráti fórumokat, komcsizni egy velőset, megbélyegezni az árulókat és befenyegetni azokat, akik ellent mernek gondolni…

Legutóbb Kecskeméten rezgett meg a bajusz a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége rendezvényén, ahol többek között az elszámoltatásról is beszélt. Szerinte az “elszámoltatásnak” meg kell történnie, de csakis a jogállami keretek között. Ja, hogy a jogállami keret meg mi vagyunk, a kétharmad! Nyilván ezért kellett kézivezérlésre átállítani az ügyészséget, cimborákat kinevezni alkotmánybírónak. És persze lehetővé tenni, hogy a politikailag kényes ügyeket ott tárgyalják, ahol ők azt jónak látják.  Folytassa elnök úr!

Szerinte az esetek egyik részében „senki nem emlékezik semmire”, a bűncselekmények gyanúját bizonyító iratok pedig eltűntek. Hogyne! És akadt olyan is, akiből erővel szedték ki a vallomást. De persze segítettek is neki, hogy mit mondjon. Nem gond, nézzük mi van még?

Kövér szerint a nyomozati szakaszig lezárulnak az ügyek, a „bíróságok azonban a függetlenséget” gyakran a „jogtól való függetlenségként” értelmezik. Na igen. Ha Kövér László kimondja, hogy jogtól való függetlenség, akkor nyilván rándul egyet a szája széle a bajusz alatt. Mert ha valamit tanultunk ebből a kétharmados három és fél évből az az, hogy ha kedvel a NER, valóban független vagy a jogtól. Vagy neked írjuk a jogot, édesmindegy...

"Legyünk türelmesek, várjuk ki a végét, és akkor nézzük meg, hogy hova jutottunk" – fogalmazott végül a házelnök, aki szerint, a nemzetközi támadások mögött a legutóbbi választáson megbukott politikusok állnak, akik „a kommunista hagyományokat” követve a nemzetközi szervezeteket használták fel a hazájuk elleni támadásokhoz. Na igen. Szóval így is-úgy is hazaáruló vagy. Itthon ugye adott, mert ők azt mondják...Ha pedig netalántán nyersz majd Strasbourgban, akkor meg azért, mert ott támadod be szép magyar hazánkat. Szép remények. De egy dologban igaza van, hogy legyünk türelmesek.  Ahogy Petőfi írja: az idő igaz, s eldönti, ami nem az.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása