" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

ápr
11

Tovább finomította a BKV-per fővádlottja, Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettessel szembeni konkrét vádpontokat érintő terhelő állításait tanúkihallgatásán a közlekedési cég műszaki vezérigazgató-helyettese.

A Kecskeméti Törvényszéken Takács Péter kedden kezdett, csütörtökön folytatott tanúvallomása továbbra is főként csupán szubjektív véleményét tükrözte.

Kiderült például, hogy valójában csak áttétesen, és nem szó szerint értette, hogy "Hagyó Miklós csavargatta Balogh Zsolt (volt BKV-vezérigazgató) nyakát".

del_toro_wolfman450.jpg(Fotó: index.hu)

Korábban azt vallotta, Hagyó csavargatta Balogh nyakát, ám kiderült, nem volt szemtanúja ilyen jelenetnek, csupán Balogh "elmesélése" alapján, közvetve jutott ezen információhoz. Hagyó védőjének kérdésére, miszerint mi alapján állította össze az ügyészség számára csatolt nyomozati iratokat, levelezéseket a tanú nem tudott egyértelmű választ adni. A per tárgyalásán korábban is felvetődött, hogy egyes tanúk Kocsis István - a BKV későbbi vezérigazgatója - sugallatára "nyomoztak" kollégáik ellen.

A tanú állítása szerint "Balogh Zsolt Hagyó embere volt", azonban a volt főpolgármester észrevételében jelezte, a jegyzőkönyv nem tartalmazza azt a folyamatot, melyből kiderül, Takács a spekulálásától hogy jut el addig a pontig, mikor biztosan ki tud jelenteni ilyet. Valamint hangsúlyozta, soha, senki nyakához nem nyúlt ártó szándékkal. Hagyó ismételten kijelentette, nem utasított senkit semmire, és nem lépte át hatáskörét.

NÉPSZAVA-információ /

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása