" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

ápr
7

A Hagyó-dosszié című blog állítása szerint Tarlós István egykori alpolgármesterének is köze lehet a BKV-per nyomozati szakaszában történtekhez.

Keddi írásában a blog érdekességként jegyzi meg, hogy "a nyomozás idején Pető György vezette a BRFK-n azt osztályt, amely a BKV-ügyet vizsgálta. Pető a rendszerváltást megelőzően már kapcsolatban állt belügyi szervekkel, hiszen a III/III-es ügyosztály tisztje volt.

Később a szocialista párt színeiben politizált és ennek köszönhetően Óbuda alpolgármestere volt Tarlós István mellett egy cikluson át. Ám párttársaival 2007-ben otthagyta az MSZP-t, amiért nem ő nyerte el az óbudai MSZP-elnöki posztot, hanem Hagyó Miklós akkori városházi irodavezetője. Egy ideig az MSZDP-ben próbált szerencsét, de végül függetlenként fejezte be óbudai pályafutását". 

3450508_5cfc8015369bc87eb8d0fe0fdfdfac04_l_1.jpg

(Forrás: index.hu)

A blog feleleveníti a per azon momentumait, amelyekben Mesterházy Ernő, Antal Attila, Balogh Zsolt, Lelovics Ottó és legújabban Regőczi Miklós is arra panaszkodott, hogy a nyomozati szakaszban - jegyzőkönyvön kívül - az előzetes letartóztatás megszüntetése érdekében milyen vallomásokat kértek tőlük "a folyosón, a liftben, de sohasem a hivatali helyiségekben". Ezért a fent nevezett vádlottak közül többen teljesen, míg mások részben vissza is vonták korábbi vallomásaikat a bíróság előtt.

Természetesen mindez még nem bizonyít semmilyen összefüggést, de ha a blognak igaza van, akkor valóban igen magasra vezethetnek azok a szálak, amelyek egyre durvábban hálózzák be a Hagyó-ügyet.

A Hagyó-dosszié rámutat, hogy Pető György nyugdíjba vonulása után a Fővárosi Közterület-felügyelet vezetőjeként folytatta pályafutását, és "Tarlós és Pető bizalmi viszonyára utal az is, hogy amikor Tarlós idén október 23-án ünnepi beszédet mondott a rádiónál, a főközterületes közvetlenül a városvezető mellett állt".

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása