" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

jan
15

BKV-per nyilvánosságra került védőbeszédében Hagyó Miklós ügyvédje a nokiás dobozokkal kapcsolatban is rendet tesz a fejekben.

magicbox_0000_0.jpg

Korábban már megmutattuk a védőbeszéd Bevezető részéről készült videót, amin azt láthatták, ahogyan Hagyó Miklós ügyvédje, dr. Kádár András komolyan kritizálja az ügyészség munkáját, a vádhatóság által elkövetett számtalan szakmai hiba miatt.

Most azt nézhetik meg, hogy a védő milyen jogi érvekkel cáfolta porrá az ügy leghírhedtebb részét, a nokiás dobozos vádpontot. A videóból egyértelművé válik, hogy a korrupciós pénzel tömött nokiás doboz nem lehet más, mint kitaláció.

Védőbeszéd Hagyó Miklós védelmében - Nokiás doboz vád

A vádbeszéd legütősebb része:

"Ami nem bizonyosodik be, az a büntetőeljárási szabályok szerint nincs. Az ügyészség nyomozást megszüntető határozata szerint B.. Zsolt részére Nokiás dobozban pénzátadás nem történt. Az ügyészség mégis arról akarja meggyőzni a bíróságot, és azt akarja kimondatni a Törvényszékkel, hogy a IV. rendű vádlott azt a pénzes dobozt továbbította Hagyó Miklósnak, amit át sem vett."

A perbeszédről készült további videófelvételeket megnézhetik a Hagyó-ügy hivatalon dokumentumtárában.

A honlapon megtalálhatják az ügy többi hivatalos anyagát is. Ide értve a peráthelyezés, a strasbourgi döntések, az ÁSZ vizsgálat dokumentumait, a tanúk vallomásait és a nyomozati iratokat. 

Az elsőfokú ítélet január 26-án várható az egykori szocialista főpolgámester-helyettes és társai ügyében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása