" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

sze
26

Bugylibicska, zsíroskenyér, lilahagyma..kezdődődött a Fidesz sajtóosztályán a reggeli...Így aztán ne csodálkozzunk, hogy a délelőtti munka eredménye egy messziről is jól felismerhető “illatú” kérődzés. Íme:

a_magyar_narancs_MG_8998.jpg

 

A Fidesz megdöbbentőnek tartja, hogy sajtóhírek - itt természetesen a Magyar Nemzetet kell érteni - szerint Juhász Péternek, az Együtt–PM társelnökének kampányát Hagyó Miklós volt üzlet- és munkatársai segítik.

A kormánypárt csütörtökön azt közölte az MTI-vel: az Együtt–PM azzal a Hajnal Zsolttal dolgozik együtt, akinek cége a Hagyó-per egyik érintettje. Hajnal cégei százmilliós nagyságrendben „lapátoltak ki pénzt a Gyurcsány-kormánytól és Hagyó Miklós idején a BKV-ból”. A Fidesz egyértelműnek nevezte, hogy az Együtt–PM a budapesti önkormányzatokban ismét Hagyó üzlettársait kívánja helyzetbe hozni. Hagyó Miklós emberei nyilvánvalóan azért segítik az Együtt–PM kampányát, mert „újra zsíros megbízásokban, új nokiás dobozokban reménykednek” – fogalmazott a párt, hozzátéve: az Együtt „lepaktált Hagyó embereivel”, ismét a kezükbe adnák a fővárosi cégeket és önkormányzatokat. Kiemelték: „a budapestiek nem kérnek újra az Együtt–PM paravánja mögé bújtatott Hagyó-korszakból”.

Messzire jutna a gondolatmenet, ha most belemennénk abba, hogyan viszonyul mondjuk a Együtt-PM a Hagyó-korszakhoz”. Jávor Benedeket idézném itt kapásból, aki szerint korszakváltásra van szükség azért, hogy ne térjen vissza "a nokiás dobozok időszaka", de a sort lehetne persze folytatni. Az, hogy nem a szocialistákra kihegyezett plakátok, szórólapok jelennek meg Hagyó arcképével, mint ahogy az láttuk tavasszal, már egy tünete annak, hogy a jobboldalon sem a régi ellenfelet tartják a harapósabbnak... Vagy annak, akit komolyan kell venni.

Hogy a Rogán Antal ingatlanügyeit “feldolgozó” Juhászt mossák össze Hagyó Miklóssal nyilván a vicc kategória. Csak hogy ne dolgozzanak feleslegesen, megírnám a következő vezércikket: Juhász egy spangli megtekerése, és tartalmának rituális elfogyasztása után nyújtotta át Hagyó érdekköreinek nokiás dobozban a hálapénzt a jól végzett kampányért. Nosza, ki a Hír Tv, célpontban az új nokia doboz….

Csak a korrektség jegyében...A vádiratban ez áll: “az V. rendű vádlott  Hagyó Miklós I. rendű vádlott és körének érdekeire hivatkozva utasította a VIII. rendű vádlottat, hogy a Relatív Reklámügynökség Kft.-vel szerződéseket kössön.” A tételes felsorolástól eltekintenék, de ha összeszámolja az ember, a vádirat nagyjából 30 millió forintot nevesít 6 szerződés keretén belül...Ez persze viszonylagos, mert ha össze akarják mosni a Magyar Nemzet korábbi cikkében emlegetett több százmillió forinttal, ami a szocialistáktól ment állítólagosan ezen érdekkörök felé 2004-től, akkor nem oszt, nem szoroz a tíz vagy a százmillió kérdése..Néhány nulla ide vagy oda? Ugyan. Ha a “nokia doboz” elhangzik, akkor teljesen felesleges itt matekozni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a bíróság fogja eldönteni: szükségesek, illetve árban megfelelőek voltak eme szerződések, nem pedig a kormánypárt. Vagy az újságírói...

Nyilván van még, aki ezt komolyan elhiszi. Hogy benyalta a karaktergyilkosság eme gyöngyszemét egy átlag választópolgár mondjuk lassan öt éve, nem csodálkozom. Hogy annyi tárgyalási nap után, Balogh Zsolt bíróságon tett vallomása után, vagy Antal Attila szavai után még valaki ezt a mesét komolyan elhiszi? Na, azon csodálkozom.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása