" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

sze
8

Töretlenül

Címkék: fidesz nokia doboz | Szerző: Hagyó Dosszié | 10:08 am

“A mai napon nyilvánvalóvá vált, hogy Falus Ferenc Gyurcsány Ferenc jelöltje. Vele a Gyurcsány-korszak akar visszatérni Budapestre. A Gyurcsány-korszak Budapestnek Hagyó Miklóst, és a BKV-ból Nokiás dobozokban ellopott milliókat jelenti. A budapestiek nem kérnek újra a Gyurcsány-korszakból.”

No, hát ennyi...Ennyit sikerült kibrüsztölnie magából valamelyik ügyeletben lévő Fidesz sajtósnak a Demokratikus Koalíció szombati rendezvényére reagálva..

hagyoperr_bk.jpg

Történt ugyanis, hogy a DK Ellenállás Napja nevű rendezvényén megszólalt a közös ellenzéki jelölt, szót kapott Falus Ferenc, Horváth Csaba az MSZP részéről, illetve  természetesen Gyurcsány is elmondhatta újra: nincs alternatívája az összefogásnak.

 

Nyilván sok minden elhangzott, de blogunk továbbra is tartja magát ahhoz, hogy pártpolitikába nem folyunk bele, sem az országgyűlési, sem a helyhatósági választások apropóján..Nyilván ha valakik, valamilyen indíttatásból beleböfögik a jobboldali éterbe a legendás nokiás vádakat, akkor mindig fel fogjuk hívni a figyelmet az ügy bírósági szakaszában elhangzott tanúvallomásokra, amelyek egyértelművé tehetik még az Andersen, illetve a Grimm-fivérek meséin felnövő műértő közönségnek is: már régen nem beszélhetünk nokia-dobozról, a meséknek vége van..

Az persze várható volt, hogy a Párt valahogy, valamilyen formában - és mint annyira jellemző rájuk -, függetlenül a tényektől az önkormányzati választásokhoz közeledve be fogja dobni újra a legendás vádakat. A felület megvan hozzá, szakmailag még ellenőrizni sem kell, a megbízható Magyar Nemzet-Hír Tv tandem úgy is leközli, az közszolgálati televíziót-rádiót pedig már említeni sem érdemes. Ott beolvasnak bármit….De tényleg bármit, amit a Párt jónak lát...

Mi viszont töretlenül, hasonló kitartással mindig le fogjuk írni: Srácok! Több komolyságot….Felejtős a történet. Aki ezt állította, már nem állítja: nem akart mást, csak hazamenni. Ha Ti nem akarjátok ezt észrevenni, akkor a magunk szerény eszközeivel mindig emlékeztetünk rá..

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása