" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

jan
15

Attila levele

Címkék: fidesz orbán viktor NER | Szerző: Hagyó Dosszié | 4:00 pm

A Pest Megyei Hírhatár hozta le néhány napja honlapján azt az “olvasói levelet”, amely egy kommentnek indult. Méghozzá Orbán Viktor Facebook oldalán. A levél írója eltökélt abban, hogy Orbán háza előtt kíván életének véget vetni. Őszintén reméljük, hogy ez nem történik meg! Mindenesetre ezt a törölt kommentet szó szerint idézzük, mert a benne leírtak tökéletesen megmutatják, hogyan működik a Nemzeti Együttműködés Rendszere.

Facebook_uzenet_O.V._-nak.png

Miniszterelnök Úr!

Magam nem tartozom a jelenkorban Önt tisztelő 202.000 honfitársam soraiba, ellenben a régmúltban tartoztam azon pár száz közé, kikkel még pusztán annyian voltunk tagjai egy olyan csapatnak, ami Öntől és barátaitól pár hónappal korábban a FIDESZ nevet kapta.

Akkoriban nem az Ön magányosságának enyhítésére léptem oda be, de nem is azért, hogy az váljék ebből az országból, amivé mára lett.

Azt viszont megígérem, hogy most már én sem hagyom Önt magára.

Korábban, munkaviszonyom alatt büntetőfeljelentést tettem a FIDESZ politikai irányítása alatt álló, Budapest I. kerület Budavári Önkormányzatnál tapasztalt közpénz elleni bűncselekmény miatt. A rendőrség a nyomozást eltussolta, állásomból elbocsájtottak, munkaügyi peremet, elcsalt körülmények között első fokon elvesztettem. Mindeközben megkíséreltek elmebetegnek nyilvánítani és a már említett rendőrség révén, lakásomból egy elmegyógyintézetbe szállítottak, ahonnan több heti fogva tartás után, csak jogvédők segítségével szabadultam. Elmebeteggé nyilvánításom súlyosan törvénysértő folyamatát, csak a Kúrián sikerült megállítani. Ez utóbbi még 2012-ben történt, így nem tudom, hogy ma már lehetséges lenne  e mindez a Kúrián, de a jogállam intézményrendszere kézi vezérlésének, az Ön hűbéres körein kívül esők jogainak és emberi méltóságuk lábbal tiprásának nem látszik gátja.

Életem megtartása érdekében kötelességem küzdeni a végsőkig, mellyel, mint evangéliumi üzenetek gyakori közvetítője nyilván egyetért, így munkaügyi perem másodfokú eljárását még megvívom. Amennyiben a bíróság érveimet ismét figyelmen kívül hagyja és az Ön köreihez tartozó bűnelkövetők érdekei szerint határoz ismét, akkor kérésének megfelelően személyes közelségemmel adok visszajelzést teljesítményéről és fejezem ki munkájának eredményét oly módon, hogy éhhalálom végső szakaszát az Ön otthona előtt kívánom véghezvinni, elmagányosodásának veszélyét egy rövid időre ezzel is csökkentve.

Bízom abban, hogy ennek szükségessége esetén ezt nem akadályozza meg és a kellő ideig szembenéz tetteinek következményével. Miután Önt tartom felelősnek a jogállam hazánkban történő leépítéséért, így elhatározásomon illetve helyszínválasztásomon nem változtat majdani azon tény, hogy éppen  miniszterelnök lesz e vagy sem.

Kívánok Önnek és Családjának evangéliumi értékekben is gazdag boldog újesztendőt.

Egy 1988 –as fideszes.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása