" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

jan
30

fence-2163951_960_720.jpg

A napokban két hír is megütötte a fülem: Az ügyészség szerint az etikus hekker túllépett a határon és veszélyes a társadalomra illetve Letöltendő börtönt kapott a férfi, aki 760-szor bliccelt

Szóval adott egy bliccelő és jó szándékú számítógépes specialista. Az előbbit már elítélték letöltendő börtönbüntetésre, és az utóbbira is hasonlóan súlyos ítéletet kért az ügyészség. Holott a vádiratból még a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezet) szerint sem derült ki, hogy pontosan mit, hol, mikor, és milyen módon követett el, tulajdonképpen semmi, amit a törvényes vádhoz szükséges lenne részletesen bemutatni. 

A BKV-ügy vádirata ugyanilyen pongyolán volt megfogalmazva. Bár természetesen tartalmazta a nokiás dobozok ügyét, azonban „nokiás dobozokról” nem esett szó. Nem derült ki a szövegből, hogy az állítólagos átadására hol, hogyan, mikor, és milyen körülmények között került sor. A „nokiás doboz” kifejezés pedig egyáltalán nem szerepelt a vádiratban. Ennek ellenére mégis szinte csoda, hogy Orbán elfogult bírósága ebben a vádpontban nem találta bűnösnek Hagyó Miklóst.

Oldalakat lehetne írni arról, milyen koncepciós perek zajlanak ma is Magyarországon, és milyen piti dolgokért ültetnek le embereket, de álljon itt helyette inkább 5 gyöngyszem a cikkek alatti kommentszekcióból, amik tökéletesen összefoglalják az abszurd magyar valóságot:

"Szeged. 2020. 
-Te miért ülsz?

-Blicceltem...Hát te? 
-Felfedeztem egy biztonsági rést a Telekom oldalán, szóltam nekik és bevágtak. 
-Hát az a kis nyegle srác miért van a kóterben?
-Az is felfedezett egy módszert, amivel ingyen használta a BKK e bérletét. Szólt nekik,a BKK feljelentette és sittre rakták.
-A falon mi ez a firka?
-Ja , az? Rezesova ült ott, tudod, négy embert ölt meg, meg a 100milliós lakásában volt háziőrizetben. De ő már rég szabadult, csak mutiba zárták be egy kicsit.
-És ez a D.ZS. mi akar lenni?
-Vártuk, hogy jön a Dózsa György úti gázoló, tudod, két embert ölt meg, meg párat megnyomoritott. Áh, pedig nagyon vártuk. Ő sose került be..."

"Az otthontalanok után az etikus hekkerek jelentik a legnagyobb veszélyt a társadalmunkra. Őket követik az aszfalthiba színezők."

"A főügyész, a miniszterelnök, a házelnök, a köztársasági elnök, a miniszterek, a kormányszóvivő túlléptek 8 éve egy határt és VESZÉLYESEK A TÁRSADALOMRA!"

"Bliccelésért lesittelni valakit, majd kijelenteni, hogy példát statuálnak vele, hát szóval... példaértékű az lenne, ha pl Rogán menne húsz évre a böribe, nem az, amikor valakit lecsuknak azért, mert nem fizet egy olyan dolog használatáért, amit az ő adójából vettek és tartanak fenn."

"Akkor hány évet kapna Orbán veje Tiborcz a 13 milliárd Elios csalás miatt. Csak szólok"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása