" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

sze
18

Részletek Dr. Kádár András, Hagyó Miklós ügyvédje perbeszédéből. A bűnszervezet vádpontra reagált beszéde végén az ügyvéd úr. Elhangzott az Szegedi Ítélőtáblán a másodfokú tárgyalás második napján, szeptember 14-én.

l3224265.jpgKép: Frank Yvett - délmagyar.hu

A beszéd teljes egészében itt olvasható, mi a leglényegesebb részletek próbáltuk kivenni a kedves olvasóknak. Ha valakit csak a bűnszervezet érdekel, ide kattintson.

“El nem követett bűncselekmény nem valósítható meg bűnszervezetben

Mindazokat, akik az érintett szervezetekben (Fővárosi Önkormányzat, a Közgyűlés Bizottságai, Főpolgármesteri Kabinet, Főpolgármester-helyettesi kabinet, Főpolgármesteri Hivatal, annak szervezeti egységei, BKV, BKV igazgatóságai, stb.) különböző tisztségeket töltöttek be, beosztásokat láttak el, megbízásokat teljesítettek, az elfoglalt helyüknek megfelelően szervezetükhöz és esetenként egymáshoz sajátos munkajogi kapcsolat is fűzte. Az alá- és fölérendeltség a jogszabályokon alapult és alapul, hierarchia nélkül nincs szervezeti működés.  Éppen ezért a vádlottak hierarchikus viszonyrendeszere az önkormányzatiságból adódó igen bonyolult gazdasági-társadalmi-jogi struktúra következménye és nem a bűnszervezet bizonyítéka. “

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása