" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

dec
22

Túl magas labda...nem tehetem - ezt mormoltam ma reggel, újra és újra. Pedig már aludtam is rá egyet, és eldöntöttem magamban többször, hogy nem lehetek kegyetlen. Elvégre ünnepek közelednek. Nem írhatom le azt a sort, hogy: kiflivéges-csicsergős jó reggelt kívánok szenátor asszony, merre van a magánnyugdíj megtakarítás? Egyszerűen nem lehet. Hisz tudom, hogy tükör, gerinc és önbecsülés nélküli politikusokkal nem érdemes foglalkozni. Ebből a szempontból egy karakter nem érne meg Selmeczi Gabriella tegnapi néhány mondata a Hagyó-perről.

images_6.jpg

“A korrupció bűncselekmény, aki pedig bűncselekményt követ el, annak börtönben a helye, méghozzá minél hamarabb. Ezért az emberekkel együtt nagyon csalódottak lennénk, ha az ügy még tovább húzódna" - mondta az ügyről a fideszes politikus.

Szép, képviselő asszony! Nagyot ütött a tegnap felolvasott szöveg, dícsérjük meg a szövegíró stábot. Elvégre azt is jól el lehet adni, ha hülyét csinál magából az ember, ebben elismerten a Fidesz kommunkáció a legjobb. Nem tudom, hogy sorsolják vagy osztják-e az aktuális felolvasandó üzenetet a három ász között. Mármint hogy ki dönti el, hogy Hoppál, Selmeczi vagy a Zsigó okítja nemzeti együttműködésre a népet. De mindegy is, ebben az ügyben nincs komolyabb szembesítés a tényekkel - a baloldali média is javarészt a “betanított” MTI híreit veszi át, nem tülekednek ők sem, hogy megkérdezzék  most például a szerencsés Selmeczit, hogy miért tetszik még nokia-dobozozni? Aki ezzel telekürtölte a sajtót annak idején, már rég nem tartja fenn az állításait. A nokiásdobozos történet koronatanúja, Balogh Zsolt minden, a nyomozás során tett korábbi vallomását visszavonta. De ha már itt tartunk, tegyünk egy pici rendet a dolgokban.

Tisztázzuk a “zemberek” számára, hogy a Fidesz mit tett az állítólagos bűncselekmények elkövetésének tisztázására például a BKV-ügyben. Röviden-velősen: kinevezték Országos Bírósági Hivatal elnökét, aki kapásból áthelyezte az ügyet Kecskemétre. Elsőként, gondolkodás nélkül. Mindezt úgy, hogy a döntés ellen jogorvoslati lehetőség nem volt.  Már mindenki elismerte a peráthelyezések jogellenességét, maga az AB már tavaly decemberben megsemmisítette az átmeneti rendelkezések közül ezt a passzust is, azonban a Fidesz hatalom a negyedik alaptörvény módosítással visszacsempészte a kitételt - “csakazértis”, mert megtehetjük alapon. Megválasztatták alkotmánybírónak azt az embert, aki minden különösebb indok nélkül előzeteseket osztott, és hosszabbított meg. Mindent megtettek, bárhonnan is jött a kritika - Strasbourg, vagy a Velencei Bizottság -, hogy az ügyet az általuk kiválasztott bíróság tárgyalja le. Ha Kecskeméten folytatódott volna a per, az elsőfokú ítéletet a 2014 őszi kampányra lehetett volna időzíteni. De most visszakerült Budapestre, és úgy néz ki, kezdődik minden elölről.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása