" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

sze
18

Fordulatot hozott a BKV-perben, hogy a keddi tárgyaláson a 4-es metró projektcégének igazgatója - a védői kérdések és okirati bizonyítékok hatására - visszavonta az elsőrendű vádlott Hagyó Miklósra a nyomozás idején tett negatív, kijelentéseit.

3313732_e1e3afc3e5e28a1842cc30f9c7eee598_wm.jpg

A Kecskeméti Törvényszéken a beruházást vezető tanú H. Éva, Hagyó sajtósa ügyében például korábban úgy nyilatkozott, onnan tudta, hogy a hölgy a volt főpolgármester-helyettesnek dolgozik, hogy erről beszélgetett vele. Ám a védők bemutatták azokat a szerződéseket, amelyek bizonyítják, hogy a tanú előbb távozott a projekt éléről, minthogy H. Éva dolgozni kezdett volna a Városházán.

A volt projektigazgató az egyik BKV-s tanácsadói szerződés ügyében is visszavonta, túlzónak nevezte azon állítását, hogy a szerződés mögött Hagyó állt. Összességében pedig úgy módosította vallomását, hogy véleménye szerint Hagyó intézkedései jogszerűek voltak, és a 4-es metró gyorsabb és hatékonyabb kivitelezését szolgálták.

 

NÉPSZAVA-információ /

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása