" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

jan
21

Nem a bohóc nevetséges, hanem az, hogy a kormányoldal még mindig csak Hagyóval tud támadni. Azzal a Hagyóval, akinek a vagyonáról kimondta a bíróság, hogy törvényes. Aki eddig minden lezárt ügyben ártatlannak bizonyult, és akit jogerős strasbourgi ítélet szerint is törvénytelenül zártak börtönbe. Ha még mindig csak vele tudnak dobálózni, akkor nem kérdés hová kell szavazni. Mindenesetre azon valóban érdemes elgondolkozni, hogy ki nem érdemel több esélyt.

1508016_10201626433802854_927304316_n.jpg

Még mindig Hagyóval és a nem létező Nokia-dobozokkal kampányol a Fidesz. Pontosabban a párthoz köthető civil szervezet, a CÖF-CÖKA. Úgy tűnik számukra nem túlságosan érdekes, hogy Balogh Zsolt már 2012 októberében visszavonta terhelő állításait.

Ahogy az sem, hogy már 5:0 a BKV-ügy jogi állása Hagyó javára. Bíróság előtt nyert megállapítást, hogy az előzetesben élettársa látogatásaival kapcsolatban nem követett el magánokirat-hamisítást. Vagyonának zárolásával kapcsolatban is számára kedvező döntések születtek. Az Állami Számvevőszék feljelentése alapján indult nyomozást megszüntették és a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága is a javára döntött a magyar állammal szemben fogva tartásának körülményei kapcsán. Ráadásul a peráthelyezések jogi horror története is véget ért. Az Alkotmánybíróság visszahelyezte a BKV-pert a fővárosba, oda, ahova eredetileg is tartozott volna. A feljelentésekkel annak idején telekürtölték a sajtót, a megszüntetés azonban már nem érdekes számukra, nem számít.

Persze, hogy nem. Ahogy 2010-ben kampánytémát tudtak csinálni belőle előbb az országgyűlési, majd a önkormányzati választások előtt, úgy most a 2014-es kampányra is elővették a Nokia-doboz legendáját.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása