" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

dec
21

A Fidesz döntést sürget a Hagyó-perben. Azért ehhez már pofa kell, most nem csak arra az apróságra gondolok, hogy az már az általuk törvénytelenül és nemzetközi jogokat sértve áthelyezett tárgyalásokon kiderült, hogy nokiás doboz nem volt sosem, hanem úgy amúgy is anblokk.

a84dcbc5-71c4-4ea3-96b2-53e07df1aa48.jpg

A Fidesz azt várja, hogy a Hagyó-per ne húzódjon még tovább, szülessen az ügyben minél előbb döntés - közölte Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője a Magyar Nemzet szerdai számában mondta el, hogy nem folytatódik, hanem újrakezdődik a Hagyó-per a Fővárosi Törvényszéken. A Kecskeméti Törvényszék egy nappal korában közölte, hogy Budapest volt főpolgármester-helyettesének és 14 társának büntetőperében megállapította illetékessége hiányát, és az ügyet áttette a Fővárosi Törvényszékhez. Selmeczi Gabriella reagálásában kijelentette: a korrupció bűncselekmény, aki pedig bűncselekményt követ el, annak börtönben a helye, méghozzá minél hamarabb. "Ezért az emberekkel együtt nagyon csalódottak lennénk, ha az ügy még tovább húzódna" - mondta a Hagyó-perről."

forrás: MTI

Hát igen, a Fidesz rettentően csalódott lesz, ha ebben a koncepciós perben az ítélethirdetés nem a 2014-es választások kampányhajrájába fog esni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása