" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

máj
28

Fehér port tartalmazó borítékot kaptak pénteken Hagyó Miklós volt budapesti főpolgármester-helyettes Jászberényben élő szülei. A por összetételét a népegészségügyi szolgálat elemzi.

Fehér port tartalmazó borítékot kaptak pénteken Hagyó Miklós volt budapesti főpolgármester-helyettes Jászberényben élő szülei. Édesapja, idősebb Hagyó Miklós a Szoljon.hu-nak elmondta, pénteken délelőtt felesége a napi rutin szerint vette ki postaládájukból az aznapi leveleket, és még a házba befelé menet megkezdte azok felbontását. Az egyik borítékban azonban levél helyett fehér por volt, ami kibontáskor blúzára, nadrágjára, illetve a terasz kövezetére szóródott.


2117_1202305510_320x240.jpg

Fotó: www.rtlklub.hu

Elmondta: felhívták fiukat, hogy tájékoztassák a történtekről, és megtudják, ő kapott-e hasonló küldeményt. Jelezték neki, hogy vigyázzon a levelek felbontásakor. Értesítették a rendőrséget, mert úgy vélték, komolyan kell venni az ilyen eseményeket. Hozzátette, egyelőre nem tudják, hogy milyen anyag volt a küldeményben, hogy annak volt-e bármilyen egészségkárosító hatása, mindenesetre felesége most jól van.

– A magam részéről már az előző ciklusban sem voltam jelen a helyi politikai életben, immár 74 éves vagyok. Talán a feladó próbálja az egész családot megfélemlíteni, fenyegetni, de nem világos számunkra az indítéka. A küldeményből azt nem tudtuk megállapítani, hogy hol adták azt fel – mondta idősebb Hagyó Miklós.

Veres Éva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén a hírportál érdeklődésére elmondta, hogy kollégáik egyelőre nem vizsgálódtak még az ügyben, csak a helyszínt biztosították pénteken. A por összetételét a megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási szervének munkatársai elemzik.

Cikk forrása: http://nol.hu/belfold/feher_port_tartalmazo_boritekot_kuldtek_hagyo_miklos_szuleinek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása