" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

feb
6

Az egy dolog, hogy rosszul kérdeznek. Az meg egy másik, hogy láttunk két nagyszerűen felkészült  “várospolitikust”  (és ők Tarlós jelenlegi ellenzéke) akik benyelve a felszálló lisztet, ostobaságokat - nincs jobb szó rá - böfögnek fel. Csórikáim izzadva küzdenek azért az öt százalékért, meg a túlélésükért a 2018-2022-es időszakra.

Jött a Csepreghy Nándor, odament a nullásliszthez, megtörtént…Nyilvános az OLAF-jelentés. Körbenéz az ember az ellenzéki pártok környékén, hogy na, mégis, ki áll ki a témában okoskodni, lassan két hete olafozunk, ideje tegeződni..

Íme: ATV, a nap híre (jó húsz perc, bírják ki, megérdemli)

 a_nap_hire.jpg

Kezdjük: Gy. Németh Erzsébet, meg a déká..neeee, na neee..Ha hallássérült lennék egy lobotómia után, talán akkor.

Csárdi “Fejeket akarok” Antal..elempé..Ülj le fiam, egyes! Alá. (Majd azért döntsétek el a jobbikkal együtt, hogy tokarevvel tarkón akartok lőni embereket, vagy maradunk a jól bevált lincselésnél, uccu neki Kossuth tér) Na most vegyük őket kettőjüket, egyszerre..

Mondanám, hogy no comment, de azért álljunk meg egy pillanatra..

Értem én, hogy tuti hívószó még a Hagyó, de hogy a műsorvezető minden vendégénél háromszor veszi elő a Hagyó-ügyet, kezd kicsit zavaróvá válni. Csórikám dr. Magyar György nem győzi kikérni magának Demszky nevében...

Először is: végig kell olvasni az OLAF-jelentést, hogy hányszor is írják le benne a Hagyó nevét? A Hagyó-ügyet említik, illetve az abban elhangzott vallomásokat.  És itt a lényeg.

Ebben az ügyben tanulmányozni kell sok ezer oldalt - ami ugye nem újságírói erény - anélkül elég nehéz lesz. Bárhogy is akarja, erőlteti a műsorvezető, normálisan kérdezni a Hagyó-ügy és ezen jelentés közötti összefüggésekről anélkül, hogy minimális ismerete lenne a részletekről - elég nehéz. (Egyébként nem ördöngösség a felkészülés, egyszerű keresés a neten: Swietelsky, C-07, DBR, 2007, tenderkiírás, szerződések, kifizetések időpontja, ÁSZ-vizsgálat, Közbeszerzési Döntőbíróság) Ennyit segítek, a többi a ti dolgotok, nyüszifülek.!

Ugye volt lenn egykor Kecskeméten egy tárgyalás, cirka 130 ezer oldal. Nyomozott a BRFK, nyomozott az ügyészség..aztán nyomoztak még egy kicsit, szünet, aztán repetáztak megint egy kicsit 2014-15-ben, mert annyira szeretnek nyomozni. Ebben legalábbis

Összegezve: elég sok.. Ennek alsó hangon az egy tizede a négyes metróról szólt, de szerintem keveset mondok. Azóta van már elsőfokú ítélet, születtek cikkek, tanulmányok ezügyben. Tényleg csak olvasni kell.

Azért sem értem a hagyózást, mert ha jól értem a szitut, akkor: Medgyessy, Demszky, Puch... Mármint akikre első körben elindult a durrogtatás. Mert ugye a Hagyó esetében jegyzőkönyvekből, bíróság előtt elmondott kijelentésekből kellene elindulni, ott már nehezebb a dolguk.  Nem csak a sokat olvasó újságíróknak, de az ügyészeknek is.

A fenn említettek még ilyetén formán szüzek, róluk bármit le lehet írni - a sajtó már csak ilyen, karaktergyilkolászik.  (a régi szép idők, a magyar nemzet-hírtv kombó, még a g-nap előtt. emlékeznek?)

Jött a Csepreghy Nándor, odament a nullásliszthez, megtörtént…

De vissza a műsorhoz. Az egy dolog, hogy rosszul kérdeznek. Az meg egy másik, hogy láttunk két nagyszerűen felkészült  “várospolitikust”  (és ők Tarlós jelenlegi ellenzéke) akik benyelve a felszálló lisztet - ostobaságokat - nincs jobb szó rá - böfögnek fel. Csórikáim izzadva küzdenek azért az öt százalékért, meg a túlélésükért a 2018-2022-es időszakra.



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása