" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

aug
5

Első olvasói levelünk hatására úgy döntöttünk, többi követőnket is írásra buzdítjuk. Arra kérjük, hogy bejegyzéseink ismeretében fogalmazzák meg véleményüket, és küldjék el nekünk a hagyodosszie@gmail.com e-mail címre, hogy másokkal is megoszthassuk gondolataikat! Addig is álljon itt egy kis válogatás az anyagainkhoz érkezett hozzászólásokból. Elgondolkodtatóak...

images_3.jpg

- „Többször leírtam véleményemet erről a politikai perről, nem ismétlem meg. Szégyen az országra, hogy ilyen megtörténhet.”

- „Nem ez lenne az első koncepciós per szép hazánk történetében.”

- „Remélem, 2014 után azok az emberek, akik részt vettek ebben a mocskos koncepciós ügyben-mint előállítók- kiváló közmunkások lesznek.”

- „Hűha! Akkor nem is volt Nokia-s doboz?”

VÁLASZ erre:  „Ez már rég kiderült, mivel akkora dobozban nem fér el annyi pénz. Még egy rendes rágalmazáshoz is ostobák...”

- „Orbán kezében van az alkotmánybíróság. Csak nézzük meg kik ülnek benne. De egyszer Őket is utoléri az igazság szolgáltatás.”

- „Igazságot ne várjon senki. Hazánkban JOG szolgáltatás van. Éspedig oly módon, ahogy azt "felülről" elrendelik. Tehát Handó otthagyandó...”

- „Hando Tunde nagyon jo munkaugyi biro volt es kivaloan vezette a munkaugyi birosagot.
Nem hiszem, hogy megvaltozott.”

VÁLASZOK erre: „Önálló munkaügyi bírónak lehet hogy jó volt! Most nem kell a "törvények" alapján dönteni,megmondják neki! Kevés gondolkodás,sok "megérdemel" lové! Szégyen!”

„Mi köze van annak, hogy jó munkaügyi bíró volt az alkotmány bírósági állásfoglaláshoz. Tündécske a saját törvényük szerint jár el és ez a borzasztó. Törvényeknek igazságot is kell tartalmaznia és ez alapján nem tud igaz lenni.”

- „Mit varunk ettol az orszagtol, amikor ilyen es ehhez hasonlo elvakult emberek iranyitanak!!!”

- „Minden hatalom a FIDESZ-é. Nemcsak az Alkotmánybíróságot hígították fel saját embereikkel, hanem minden döntéshozó szervet, például a monetáris tanácsot is. A középvezetők, de a kis vezetők is már saját embereik lettek. Csak azt tudnám, miféle káderozás folyik ebben az országban, hogy ennyire megtalálják azokat, akik kritikátlanul a FIDESZ szolgálatába állnak.”

- „Pedig neki kellene Orbánt és szemét bagázsát elintéznie, ha a jogra esküdött fel. De a seggnyalásból tett diplomát.”

- „Eddig úgy gondoltam, hogy alkotmánybírónak olyan jogászokat jelölnek, akik a jog e speciális területén belül különösen jártasak. Mint, ahogy egy válópert nem nagyon bíznék olyan ügyvédre, aki egész eddigi életében ingatlanok átruházásával foglalkozott, bármily kiválóan.”

- „Szomorú, hogy hova jutott az igazságszolgáltatás, ma ebben az országban senkiben nem lehet megbízni, vagy ilyen dolgokat művelnek, alárendelt mindegyik valakinek, vagy nem is érdekli a dolog , képtelen követni az ügy folyamatát, sokszor azt sem tudják milyen tárgyaláson vannak! Megtapasztaltam sajnos, de soha sem védetném magam, mert könnyebb egyedül védekezni, mint várni a semmire! Tisztelet a kivételnek, de ritka, mint a fehér holló a jó ügyvéd. A bűnöst védik, a bűntelen meg evickél a slamiban!!!!!!!!!!!!!!!!”

- „Az igazságszolgáltatás szégyene, hogy az ügy nyomozói még szabadlábon vannak.”

- „Koncepciós per!”

- „Így működik a fidesz henger, besározni, azt hogy felmentik arra már úgy sem fog emlékezni senki. Az, hogy a meg gyanúsított életét tönkre teszik, szerintük, már nem érdekes.”

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása