" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

ápr
28

A kihallgatást végző nyomozó fogalmazványát írta alá jegyzőkönyvként Antal Attila korábbi titkárnője - derült ki a BKV-per tárgyalásán, a Kecskeméti Törvényszéken. A BKV volt vezérigazgatójának titkárnőjét tanúként hallgatták ki a perben. Állítása szerint a Hagyó-ügy nyomozati szakában 3-4 órán át faggatták, ám végül mindössze kétoldalas jegyzőkönyvet írattak vele alá, amelyben olyan kifejezések szerepeltek, amilyeneket nem is használt.

Az ügyészség a jelenleg is BKV-alkalmazott hölgy kihallgatása során azt próbálta igazolni, hogy H. Éva, Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes sajtósa nyomást gyakorolt Antal Attilára a vádbeli időszakban. Mivel a meghallgatott tanú emlékei - a vád többi tanújához hasonlóan - "megkoptak", így már nem emlékezett arra, hogy H. Éva Hagyóval megjelent-e Antal irodájában.

crim032.jpg

www.sorozatjunkie.hu

Szintén tanúként hallgatták meg Gyárfás Tamást, mivel a vád szerint a BKV 20 millió forintért hirdetési felületet és PR-riportidőt vásárolt a Nap-kelte című műsorban, ám a teljesítésre nem tartottak igényt. Az összeg egy részét Gyárfás cége egyébként méltányosságból visszafizette.

NÉPSZAVA-információ /

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.