" Az idő igaz, S eldönti, ami nem az. " - Petőfi Sándor
Az ügy dokumentumaiért látogassa meg a www.hagyomiklos.com-ot!

feb
20

Három esztendeje, február másodikán mondott le képviselőjelölti pozícióiról Hagyó Miklós, Budapest főpolgármester-helyettese. Bejelentette, hogy sem egyéniben, sem az MSZP fővárosi listáján nem indul képviselői mandátumért, ezzel is nyilvánvalóvá téve, hogy nem kíván mentelmi jog mögé bújni a BKV körül kialakult ügyekben. Ugyanakkor, mint mondta, képviselői esküjéhez mindvégig hű maradt, de nem szeretné terhelni személyével a baloldali közösséget. Ezzel egy időben lemondott fővárosi közgyűlési mandátumáról is.

Hagyó akkor úgy vélekedett, hogy ilyen mértékű lejárató kampány, mint ami akkor ellene zajlott, még soha politikus ellen nem volt. Reményét fejezte ki, hogy az idő „minden körülmények között őt fogja igazolni”, és idézte Kósáné Kovács Magda legendássá vált mondatát: „Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani”. Azóta a Hagyó Miklós elleni vádak egyike a nyomozati szakaszban megdőlt, egy másikban jogerősen neki adtak igazat, a harmadikban pedig egymás után vonják vissza korábbi terhelő vallomásaikat a tanúk – úgy tűnik tehát, hogy az idő valóban őt igazolhatja.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása